صبح فردا

صبح فردا

دوستی داشتم که بهتر است بگویم برادری داشتم بنام شهید مهدی (بهروز) فلاحت پور که سالیان سال در جبهه های حق علیه باطل به جنگ و مبارزه با بعثیان کافر مشغول بود و چندین بار تا مرز شهادت پیش رفت و هر بار با جراحات سنگین به پشت جبهه و بیمارستان بر می گشت بالاخره با چندین بار مجروحیت و شیمیایی شدن در 8 سال دفاع مقدس شهید نشد تا اینکه در اردیبهشت ماه سال 1371 به لبنان رفت تا درباره شهید سیدعباس موسوی و مبارزان لبنانی برنامه بسازد و از طرف موسسه فرهنگی روایت فتح به همراه چندتن از همکاران و دوستانش به جنوب لبنان رفت که در 31 اردیبهشت ماه سال 1371 در حین فیلمبرداری در دره بقاع لبنان ناگهان هواپیماهای رژیم صهیونیستی اسرائیل دره بقاع را بمباران کردند که ایشان هم در همان مکان به شهادت رسید و به آرزویش که وصل به حضرت دوست بود نائل آمد. از ایشان فقط یک قطعه کوچک از مچ پایش به وطن بازگشت ، لذا این وبلاگ را بیاد او و بنام او درست کردم تا هر از گاهی یادی از او و خاطرات شیرین با او بودن بنمایم. روحش شاد و یادش گرامی

آخرین نظرات

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

۱۳خرداد


 
عضو تیم پزشکی امام راحل جزئیات جدیدی از نحوه درمان ایشان و روزهای آخر زندگی پربرکت امام خمینی (ره) را تشریح کرد.

دکتر غلامرضا باطنی یکی از اعضای تیم پزشکی حضرت امام (ره) در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سال 63 بیمارستان قلب جماران در کنار بیت حضرت امام آماده و تجهیز شد و ایشان برای اولین بار در فروردین سال 65 که دچار سکته و ایست قلبی شدند، در این بیمارستان بستری شدند، اگر تیم پزشکی در کنار ایشان نبود، امام را آن سال از دست می دادیم.

وی ادامه داد: ایشان پس از احیاء قلبی - ریوی، بار دیگر به زندگی برگشتند و دو ماه در این بیمارستان بستری بودند.

رادیوهای بیگانه از بستری شدن امام خبردار نشدند

به گفته باطنی، امام طی این دو ماه هرشب رادیوهای بیگانه را گوش می دادند و با توجه به اینکه آن زمان اوج جنگ و عملیات والفجر 8 بود خبر بستری شدن امام هیچ کجا منتشر نشد، حتی رادیوهای بیگانه از این موضوع خبردار نشدند.

عضو تیم پزشکی امام (ره) افزود: بسیاری از تصاویری که امروز از صدا و سیما پخش می شود که امام را در بیمارستان نشان می دهد و حاج احمد آقا میزشان را تمیز می کنند،مربوط به بستری شدن امام در سال 65 است.

وی با اعلام اینکه امام از ساخت این بیمارستان اطلاع نداشتند، تاکید کرد: ایشان بعد از اینکه از بیمارستان مرخص شدند، اعلام کردند که از این بیمارستان استفاده نمی کنند و شرط گذاشتند که مردم عادی نیز بتوانند از این بیمارستان استفاده کنند. ایشان بعد از چند نوبت درمان و سلامتی به منزل بازگشتند.

عمل قلب امام (ره) موفقیت آمیز بود

باطنی در مورد بیماری امام «ره» در سال 68 نیز گفت: امام ساعت 10 شب یکم خرداد حالشان بد شد که بلافاصله تحت درمان قرار گرفتند. آن شب نماز شب خواندند و صبح دوم خرداد نیز پس از خواندن نماز صبح آماده شدیم تا ایشان را عمل کنیم.

به گفته عضو تیم پزشکی عمل قلب امام دو ساعت بعد از نماز صبح آغاز شد و عده ای نگران بودند که بیماری امام اجازه ندهد ایشان بار دیگر پس از عمل به هوش بیایند. خوشبختانه عمل امام با موفقیت انجام شد.

بیماری امام(ره) سرطان گوارش بود

باطنی در مورد بیماری امام «ره» گفت: ایشان دچار بیماری سرطان دستگاه گوارش بودند و به علت اینکه چند زخم در دستگاه گوارش ایشان بود، دچار خونریزی شدند. سیر درمان تا روز هشتم خرداد رو به بهبودی بود امام متاسفانه به دلیل سرایت بیماری به سایر اعضاء تلاش پزشکان موثر واقع نشد.

آخرین لحظات امام(ره)

وی در مورد شب ارتحال امام با بیان اینکه ایشان در CCU بیمارستان قلب جماران روح بزرگشان به ملکوت اعلی پیوست، ادامه داد: ساعت 10:20 شب 13 خرداد در بیمارستان رحلت کردند. این زمان سخت ترین لحظات برای تیم پزشکی و بیت ایشان بود. خیلی ها می گفتند که باید خبر رحلت اعلام شود اما مسئولان معتقد بودند اگر این خبر اعلام شود ممکن است جماران از خیل مشتاقان شلوغ شود. همان شب اخبار نیز با دعا آغاز شد و هرکدام از اعضای تیم پزشکی و بیت امام در یک گوشه حال عجیبی داشتند.

بیت امام می خواست خبر ارتحال را اعلام کند

عضو تیم پزشکی امام «ره» در خصوص نحوه اعلام خبر رحلت امام خمینی «ره» گفت: آن زمان مسئولان مملکتی از بیت امام درخواست کردند با توجه به اینکه رزمندگان در جبهه ها آماده باش هستند، خبر دیرتر اعلام شود. در آن زمان حاج احمد آقا قصد داشت خبر را اعلام کند اما به درخواست مسئولان اعلام خبر به تاخیر افتاد. مسئولان قصد داشتند دو روز بعد خبر را اعلام کنند اما به درخواست حاج احمد آقا خبر روز بعد منتشر شد. رسانه های خارجی مدعی بودند که با رحلت امام انقلاب نیز از بین می رود، اما این فکر بسیار اشتباه بود.

راه اندازی درمانگاه در بیت به علت مراجعه زیاد مردم

باطنی افزود: پس از اعلام خبر رحلت امام ازدحام به قدری در حسینیه جماران زیاد بود که حداقل 30 تا 40 نفر از شدت غم و اندوه از حال می رفتند و ما مجبور شدیم زیرزمین بیت که امروز به عنوان نگارخانه از آن استفاده می شود را به عنوان درمانگاه استفاده کنیم و تعداد زیادی تخت و پایه سرم در آنجام قرار دادیم.

وی در خصوص عشق و ارادت مردم به امام «ره» گفت: در آن زمان جای جای حسینیه جای ناخن و دست مردم بود که به دیوارها کشیده شده بود و بسیاری به سمت جایگاه امام می رفتند. وضع بسیار عجیبی بود و بعد از دو هفته مسئولان تصمیم گرفتند جلوی جایگاه امام را شیشه بکشند. وقتی رسانه های خارجی برای تهیه گزارش به جماران آمدند، فکر کردند که امام از پشت شیشه ضد گلوله با مردم سخن می گوید که بلافاصله آن شیشه نیز برداشته شد.

باطنی در پایان تاکید کرد: روزی که سیل جمعیت برای تشیع پیکر امام آمده بودند و حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی انتخاب شدند، رسانه هایی که مدعی بودند انقلاب نابود می شود، گفتند خمینی جدیدی متولد شده است.

شاهرخ بزرگی
۰۱خرداد

سلام بر همه ی مشتاقان جهاد و شهادت

نمیدانم چه بنویسم از کجا بنویسم چه جوری شروع کنم. امروز یکم خردادماه نود و دو و بیست و یکمین سالروز شهادت آقا مهدی (بهروز) فلاحت پور است. فیلمبردار روایت فتح که در سال هفتاد و یک به لبنان رفت تا برنامه ای در مورد شهید سیدعباس موسوی دبیرکل حزب الله لبنان بسازد و در همین روز در جنوب لبنان واقع در دره بقاع هنگام فیلمبرداری هواپیماهای رژیم جعلی و صهیونیستی اسرائیل جنوب لبنان را بمباران کردند و مهدی عزیز ما به فیض شهادت نائل آمد. از مهدی برای خانواده اش فقط تکه ای از مچ پایش و کارتها و مدارک شناسایی اش باقیماند. رسم شهادت چنین است. هرکه مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند. مهدی یک انسان کامل و وارسته حقیقی بود. مهدی تنها یه دوست نبود یه همراه و همدل واسه همه ی آنهایی که می شناختنش بود. مهدی فلاحت پور شهیدی بود که خداوند خیلی بهش نظر داشت و خیلی هم تو آزمونهای سخت انداختش و خوب که آبدیده شد اونوقت خدا بردش پیش خودش. چندین بار تو عملیاتهای مختلف مجروح شد ، شیمیایی شد، ولی شهید نشد اما تو تب و تاب شهادت بود و لحظه ای به این دنیا و ماندن بیشتر در این دنیای فانی فکر نمی کرد. عاقبت مزدش را گرفت. خدا دنبال خودش کشاندش تا هشت سال دفاع مقدس را تجربه کرد و هرازگاهی ترکشی بدن مطهرش را نوازش نمود اما پروازش به تأخیر افتاد تا مقرر شد چهارسال بعد از اتمام جنگ تحمیلی و آنهم در لبنان بدست شقی ترین اشقیاء شهید شود. خوشا به سعادتش. روزی از روزهای اقامتش در دوکوهه اندیمشک با یکی از دوستانش برای دیدار با این حقیر به سددز آمده بود که هنگام ورود به دروازه ورودی سددز به او گفته بودند فلانی از منطقه سددز خارج شده و هم اکنون حضور ندارد، و مهدی هم بلافاصله برگشته بود. و هنوز که هنوز است در حسرت آن غیبت و آن بی توفیقی خویشم که البته بعداً خود مهدی بهم گفت چگونه آن همه مسیر را برای دیدن من حقیر آمده بود. آن زمان که موبایل نبود تازه خیلی ها تلفن ثابت هم نداشتند که قبل از هر برنامه ریزی هماهنگ کنند! یادگار مهدی فقط یک دختر است که پس از شهادتش بدنیا آمده. مزار مهدی توی چندار ساوجبلاغ است. بالای یه تپه خاطره انگیز و کنار آن امام زاده با گنبد فیروزه ای. همیشه مهدی در دل ما جاری و ساریست. واقعیتش اینه که ما محتاج شهداییم. اگر نیم نگاهی هم به بنمایند مشکلاتمان حل می شود. مهدی توی وصیتنامه اش فرموده که : خالص شوید تا از همه چیز خلاص شوید. مهدی ساکن تهران بود خیابا ستارخان خیابان شادمان کوچه شهید ذوالفقاری پلاک ............. صفای آن محله بود. چشم بر هم زدنی بیست و یک سال گذشت. مبادا فراموش کنیم که کجا بودیم و الآن کجاییم. همت و غیرت و مردانگی شهدا ما را تا بدینجا کشانده و لاغیر. کفایت کنم به سخنی از شهید سید مرتضی آوینی:

ای شهید ای آنکه بر کرانه ازلی و ابدی وجود بر نشسته ای، دستی برآر و ما قبرستان نشینان این عادات سخیف را از این منجلاب بیرون کش.

 

شاهرخ بزرگی
۰۱خرداد


«این را من اعلام میکنم، همه‌ افراد بدانند؛ اینهائى که رد صلاحیت می‌شوند، لزوماً آدمهاى بى‌صلاحیتى نیستند. اینجور خیال نشود که حالا چون فلانی در انتخابات رد صلاحیت شد، پس دیگر بکلى از صلاحیت ساقط است؛ نه، طبق قانون، در انتخابات نمی‌تواند به عنوان نامزد شرکت کند، اما ممکن است مقامى که او را رد صلاحیت کرده، اشتباه کرده باشد. ممکن است براى این کار صلاحیت نداشته باشد، اما صلاحیتهاى فراوان دیگرى داشته باشد. اینجور نباشد که اگر کسى رد صلاحیت شد، این معنایش این باشد که او دیگر از هستى ساقط شد؛ نه، صلاحیتهاى گوناگون دیگرى وجود دارد.»

شاهرخ بزرگی